Menu

Sponsorer

VSF-ELITE / EN KLUB I UDVIKLING
Vildbjerg SF er Midtjyllands klub for elitefodboldpiger og kvinder.

Vores mål er derfor, at skabe en pige- og kvinde eliteklub med områdets dygtigste talenter, hvor der forsat også er plads til bredden. At skabe en klub med de bedste trænere, højt informationsniveau, stærk branding og god rådgivning af den enkelte spiller. At skabe hele mennesker, så spillerne får de optimale betingelser for at udleve deres fodbolddrøm. At kunne kombinere uddannelse og livet som fodboldspiller på en optimal måde. At flytte fokus hen på alt det man kan uddanne sig til indenfor en radius på 30 km, i stedet for det, man ikke kan. At fastholde talentmassen i stedet for at de skal spredes for alle vinde eller sågar stoppe.

Vores mål er også, at være Midt- og Vestjyllands talentcenter og markere området som et kraftcenter for pigefodbold. Og at der er en gul tråd fra første dag i klubben og indtil, man slutter.

At VSF også får bygget på den talentmasse, der allerede er i klubben, hvor klubben råder over 15-20 piger, der optræder på diverse landshold eller lige omkring. Og at klubben fra 2019/20 derefter etablerer sig i landets bedste række, som et synligt midtjysk fyrtårn inden for pige-/kvindefodbold. At det er en klub, hvor man fra man er 10 år – 35 år kan få opfyldt sine sportslige ambitioner.

Dette er et supplement til den fine klub, der er i dag – og som fortsat skal være – dette er kun for at løfte førsteholdet og talent afdelingen til et nyt niveau – med respekt for såvel bredde som klubånd!


Vildbjerg SF – Elitefodbold
Vildbjerg SF skal i foråret spille om oprykning til landets bedste række, 3F ligaen, og vores ungdomshold er blandt landets bedste i deres rækker. Vores mål er derfor at sikre os oprykning til landets bedste række og forblive i toppen af dansk pige-/kvindefodbold. Vi har i øjeblikket ca. 20 ungdomsspillere der er eller har været inde omkring ungdomslandsholdene. For at fastholde disse og andre talentfulde spillere skal vi op og spille med i 3F ligaen.

Kvindefodbolden i Danmark er i øjeblikket på vej frem, blandt andet båret af kvidelandsholdets succes ved EM, og Vildbjerg SF vil være med.